BLUEMOON PIZZERIA

BLUEMOON PIZZERIA Bluemoon Pizzeria

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 229 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Bluemoon Pizzeria. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

14 maj 2022 o 4:38 Jedzenie przyjechało spóźnione i zimne, ale dalej największym minusem zamówienia był dostawca z którym komunikacja była powolna i po prostu ciężka. (trudności w porozumiewaniu się w języku polskim + ogólnie nieogarnięcie)
11 kwi 2022 o 1:11 Deklarowany czas dostawy 60 minut, zamówienie dotarło po ponad dwóch godzinach. Warto powiadomić o takim czasie oczekiwania na samym początku, przy próbie kontaktu z restauracja niestety nikt nie odbierał
9 kwi 2022 o 17:52 Błyskawiczna dostawa, dobra pizza
8 kwi 2022 o 10:30 Pizza smaczna chociaż z jakiegoś powodu oszczędzają tu na pieczarkach których było bardzo mało w porównaniu do reszty składników. Dobry sos czosnkowy, nijaki sos pomidorowy
4 kwi 2022 o 19:19 Mnie osobiście smakowała aczkolwiek mogła by być bardziej gorąca, myślę ze jeszcze skorzystam z tej pizzeri,
4 kwi 2022 o 8:45 pizza dotarła prawie zimna .Ciasto bardzo dobre mała ilość składników nawet tych dobranych dodatkowo
15 lut 2022 o 11:34 Zamówiłem pierwszy raz i trzeba przyznać, że pizza dobra 4/5. Wielkość 50cm to ona nie widziała ale to mało istotne. Gorąca, to na duzy plus. Zgadzam sie z opiniami, że oszczędzają na składnikach, wszystkiego jak na lekarstwo.
5 lut 2022 o 23:28 Niezmiennie fenomenalna pizza, szybka dostawa i fantastyczna obsługa klienta :) Konkurencjo ucz się od Blue Moon :)
30 sty 2022 o 2:49 Pizza pyszna i szybko dojechała pomimo późnych godzin nocnych, polecam !